A versenyről mondták

Az V. Országos IT Megmérettetés aranyfokozatú szponzora a Tata Consultancy Services (TCS).

“Az Országos IT Megmérettetést egyaránt tudom ajánlani azoknak, akik egy új technológiát vagy területet szeretnének megismerni, és azoknak is, akik a már jól ismert, a mindennapokban is használt területen szeretnék próbára tenni tudásukat. A tavalyi versenyen úgy tapasztaltam, hogy utóbbi esetben is bőven okozhatnak fejtörést a feladatok, olyan nézőpontokat is megmutatva, amikkel eddig kevésbé találkoztam. Mindenképpen érdekes kihívás, izgalmas volt hétről hétre várni az új feladatokat az összes kategóriában, mert mindegyik más meglepetéseket tartogatott, és végül olyan kategóriák is kerültek a kedvenceim közé, amikre nem is számítottam.”

“Nagyon szeretem a versenyt, mert évről-évre változatos feladatokkal találkozom. Mivel a feladatokat az ipar szereplői állítják össze, ezért biztos lehetek abban, hogy a való életben használt technológiákkal fogok találkozni, így abból is tanulhatok, ha egy olyan kategóriában indulok el, amelyben még nem vagyok annyira jártas. Külön köszönet a szervezőknek a lelkes és lelkiismeretes munkájukért! Ajánlom mindenkinek, aki ma Magyarországon informatikával foglalkozik. Idén is indulni fogok a versenyen, hogy újra szerencsét próbáljak.”

“Negyedik éve veszek részt a Megmérettetésen (és a díjátadókon). Minden évben tanulásra ösztönzött, és maradandó élményt adott a feladatok megoldása. …csak az első helyről maradtam le, eddig. :) Köszönöm a verseny és az eredményhirdetés profi lebonyolítását!”

“Először is köszönöm, de szerintem mondhatom úgy is, hogy köszönjük a verseny megrendezését és professzionális lebonyolítását! A feladatok érdekesek voltak és a megvalósítást lehetővé tevő technikai környezetben, szervezésben sem lehetett a legapróbb problémát sem találni.

Nagyon bízom benne hogy a későbbiek során is megrendezésre kerül és ilyen professzionális színvonalon az IT Megmérettetés.”

“Az OITM egy olyan verseny, ahol viszonylag kevés időráfordítással, nagyon sokat lehet tanulni, mind olyan területen, melyben jártasak vagyunk, mind olyan területen, mely kevésbé ismert számunkra. A szervezők, illetve a feladatkészítők is elérhetők és segítőkészek a verseny alatt, jókat lehet vitatkozni a feltett kérdésekről, problémákról. Ajánlom mindenkinek kortól és képzettségtől függetlenül, én ott leszek!”

“Úgy gondolom, legyél karriered bármely szakaszában, csak folyamatos tanulással tudsz versenyképes maradni az IT szektorban.
Az OITM egy remek platformot nyújt, hogy hétről hétre új tudásra tegyél szert, szélesítsd a látóköröd, feszegesd a határaid vagy versenyezz másokkal. Indulj több kategóriában, így kicsit megismerheted az őket hitelesítő cégeket is!”