Nyeremények – VI. OITM

Andalogj Brüsszel utcáin, közben pedig ismerd meg a kibervédelem úttörő megoldásait!

Játssz jövőre egy menő gamer székből, dobd fel mindennapjaidat egy minőségi, Streamplify webkamerával és mikrofonnal!

Mit nyer a 2022-es verseny abszolút győztese?

Az idei évben hazánk legsokoldalúbb informatikusa (ld. versenyszabályzat V. pont) megismerheti a Huawei 2019-ben megnyílt brüsszeli Kiberbiztonsági Átláthatósági Központját, két éjszakával, városnézéssel, szállással, ebéddel, vacsorával egybekötve. (Az utazás saját költségre meghosszabbítható, a repülőjegy a nyeremény részét képezi.)

A Huawei Kibervédelmi Átláthatósági Központja többek között összefogja az 5G-hez kötődő úttörő megoldásokat, legyen szó kommunikációról, autó-vagy energiaiparról. Szakértőik kiemelt szerepet vállalnak a kiberbiztonsági szabályozások, sztenderdek kialakításában, egységesítésében szorosan együttműködve az iparági szereplőkkel.

Emellett – egyedülálló módon – hozzáférést nyújtanak a forráskódok megtekintéséhez és ellenőrzéséhez, illetve a termékek szétszereléséhez, bit-szintű vizsgálatához is.

Az idei évben először a TOP 100 legjobb versenyző közül is kisorsolunk egy szerencsést, aki szintén utazhat Brüsszelbe! :)

Az abszolút győztes és a kisorsolt versenyző a fentiek mellett egy Aerocool CROWN gamer székkel, egy Streamplify webkamerával és mikrofonnal is gazdagodik!

 

Főnyeremények

További nyeremények

2022-es partnereink

Akik nélkül 2022-ben sem ment volna