Hol dolgoznak a legjobb informatikusok?

Vegyetek részt kollégáitokkal a VII. Országos IT Megmérettetésen, tegyétek próbára tudásotokat, és legyen tietek a “Legjobb hazai IT csapat” cím egy évig!

24 kategória, 7 hét, több ezer játékos – ez hazánk legnagyobb online IT versenye, amelyre idén céges résztvevőként is tudtok nevezni!

Gyűjtsétek össze kollégáitokat, legyen szó fejlesztőkről, üzemeltetőkről, DevOps vagy cloud szakértőktől, válasszatok a két tucat kategória közül, és üssetek két legyet egy csapásra: egyrészt kiderül, hogy munkatársaitok közül ki teljesít a legjobban, másrészt eséllyel indultok a “Legjobb hazai IT csapat” címért!

Egy-egy kategóriában átlagosan 15-20 perces fordulók várnak rátok, amelyeket munkaidőn kívül is meg tudnak oldalni a regisztrált kollégák (bár az első négy forduló akár munkaidőben is megoldható, de ez már rajtatok múlik). Nincs limit: akár az összes kategóriában megmérettethetitek magatokat!

Az általatok meghívott versenyzőket a verseny szakmai hitelesítő partnerei nem tudják megszólítani recruitment céllal!

Mit kell tennetek a részvételhez?

 • az a kolléga, aki a vállalaton belül összefogja a versenyen való részvételt (=Szervező), regisztráljon
 • regisztráció után hívja meg azokat a kollégákat a verseny felületén keresztül, akik részt szeretnének venni a kihívásban
 • FONTOS: nem csak olyan emailcímet lehet meghívni, aki előtte már szintén regisztrált játékosnak, de mindenképpen egyénileg is regisztrálnia és kategóriá(ka)t kell választania a csapat minden tagjának.
 • a meghívott kollégák igazolják vissza a meghívást, majd válasszanak a 24 kategória közül
 • ezt követően már csak végig kell játszani a hét hetet :)
A céges authentikációs oldalakat a következő hivatkozásokon éred el:

Kövessétek nyomon, hogyan alakul a verseny a kollégáitok között!

A versenyre Szervezőként regisztrált kollégátok felhasználói fiókjában folyamatosan látni az eredmények alakulását, így mindig képben lesztek a házi versenyetek aktuális állásáról.

A verseny lezárását követően, 2024. év elején ünnepélyes díjátadó keretében felfedjük a négy legjobban teljesítő vállalatot, és kiderül, kié lesz a “Legjobb hazai IT csapat” cím – gyémánt / arany / ezüst / bronz fokozatban.

Mit nyertek a részvétellel?

 • felébresztitek kollégáitok versenyszellemét, hiszen egymás ellen és egymásért egyaránt versenyeznek
 • össze tudtok kovácsolni a mindennapi munkában nem szorosan együtt dolgozó csapatokat, vagy munkatársakat – vagy épp ellenkezőleg, erősíteni tudjátok a kohéziót azok között, akik nap mint nap együttműködnek
 • egy évig birtokolhatjátok a fenti címet, amelyet számos külső/belső employer branding kampányba, PR tevékenységbe tudtok beépíteni
 • erősítitek kollégáitok felé a folyamatos tanulásra, fejlődésre való igény üzenetét
 • erősítitek a résztvevő munkatársak cég iránti elkötelezettségét
 • kiderül, hogy a projektjeiteken túlmutatóan kinek legsokoldalúbb a szakmai tudása
 • kollégáitok szélesíthetik szakmai tudásuk körét, akár számukra új témákkal is megismerkedhetnek
 • és természetesen mindez egyben egy játék is, érdekes, szórakoztató, elgondolkodtató feladatokkal, így mindeközben jól is érzitek majd magatokat :)
A céges authentikációs oldalakat a következő hivatkozásokon éred el:

Bővebb információra van szükségetek?

Keressétek László Leventét (+36 20 381 4142), aki szívesen válaszol további kérdéseitekre!

2023-as partnereink

Akik nélkül nem menne